App Designer Door Online Digi Beheer

App laten maken

App Designer Door Online Digi Beheer

Online Digi Beheer is een App designer. Wij ontwikkelen apps op maat voor verschillende bedrijven. We kunnen een app helemaal op maat maken. We hebben ook bepaalde standaard functies. Deze laten we soms ook terugkomen in het ontwikkelen van je app. Dit scheelt vaak tijd en geld.

Wij maken wat aansluit op jou wensen. Als app designer ontwikkelen we apps voor allerlei branches. Een geweldige app is een verlengstuk van je bedrijf. Hierdoor zorg je voor een sterkere organisatie. Het hebben van een App komt namelijk erg professioneel over.

Je bestaande klanten of mensen die bekend zijn met jou bedrijf moeten zich thuis voelen in de app. Nieuwe klanten moeten een fijne gebruikservaring hebben bij het gebruik.

App laten maken door een App Designer

Wil je een app laten maken door een app designer? Dan ben je bij Online Digi Beheer aan het juiste adres. Wij maken geweldige apps. Waarom? Onze apps hebben een waanzinnig UX design. Dit is het visuele aspect. Hierdoor kan je het verschil maken. Wij zorgen ervoor dat de app voor jou organisatie er visueel mega sterk uitziet.

Onze apps zijn gebruiksvriendelijk. Dit komt doordat onze apps kloppen van A tot Z. Waarom? Wij zorgen voor een logische route. Zodat gebruikers van de app altijd weten waar ze op kunnen klikken. Het is niet fijn als je verdwaalt raakt. Wij als app designer houden met alles rekening. Wie gaat de app gebruiken? Dat is een belangrijke vraag die wij stellen als app designer.

App laten maken

Apps voor elk besturingssysteem

Apps voor iOS en Android moeten apart gemaakt worden. Dit komt omdat elk systeem anders werkt en van een ander platform gedownload worden. Wij ontwikkelen apps voor beide platformen.

Je kan er ook voor kiezen om het alleen voo iOS of alleen voor Android te maken. Dit raden wij echter niet aan. Het is verstandiger om jou app op beide platformen aan te bieden. Ook helpen wij bij de lancering van de app in de Google play store en de App store. Als app designer zorgen wij voor een goede begeleiding. Ook willen we dat je app goed gevonden wordt in deze beide stores

Benieuwd wat wij als app designer voor jou kunnen betekenen?

Wil horen graag wat je wilt laten ontwikkelen. Wij kunnen met je meedenken en een goede prijsindicatie aan je geven. Ook kunnen wij je de handvaten bij de eerste stappen aanbieden. Zodat je weet waar je aan toe bent!

Share this post

[porto_block name="footer-bottom"]