Over Ons

Wie Zijn Wij?

Bij Online Digi Beheer is Apps maken onze passie. Wij werken met bezieling aan prachtige projecten, voor verschillende opdrachtgevers!

Apps voor het onderwijs, sportscholen, winkels, onderwijs of games – Noem het maar op, wij maken het! We ontwikkelen apps voor consumenten – voor de medewerkers van een bedrijf – of voor andere soorten situaties.

Of je nou een start-up bent, of een multinational – Wij leveren altijd de beste kwaliteit. Dit is ons streven, en dit komen wij altijd na! Wij willen altijd het beste voor onze opdrachtgevers. Daarom zijn onze Apps gebruiksvriendelijk, functioneel en een plezier voor het oog!

Online Digi Beheer blijft zich continu ontwikkelen. Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. Wij creëren toekomstbestendige Apps!

Nieuwsgierig naar prijzen? Bekijk onze Prijzen Calculator!

App laten maken

Bereken Jouw App Prijs

Ons Team

Wij bouwen aan apps met een sterk team met enorm veel ervaring. Één voor één zijn we echte app liefhebbers. Ons team bestaat uit gedreven mensen die de hoogste kwaliteit leveren. Door altijd te blijven kijken naar de nieuwste technologieën zijn onze apps altijd toekomstbestendig.

Onze Apps

Onze apps zijn geweldig! Dit zeggen we niet alleen zelf maar ook de opdrachtgevers waarvoor we werken! We bouwen Native Apps, Web Apps en Hybride Apps. We leveren op maat gemaakte apps voor Android en iOS. Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen.